Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Přítelkyně má hyperaktivní dítě a já jsem psychotik

Dobrý den, je mi 30 let a chodím zhruba 1 rok s přítelkyní, která má hyperaktivní dítě. V tom je kámen úrazu. Já trpím schizofrenií a chlapeček mě svým chováním a impulzivitou vykolejuje psychicky. Připadá mi jako nevychovaný spratek,který je drzý a nemá úctu k autoritám. Mám chuť mu dát přes hubu. Musím si pak dát prášek na zklidnění,abych nevypěnil. Vyčerpává mě to psychicky a ztrácím trpělivost. Co mám dělat? Děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Pokud trpíte schizofrenií, počítám, že pravidelně navštěvujete svého psychiatra. S ním můžete zkusit situaci rozebrat. Nepíšete, kolik let je synovi vaší přítelkyně, ale možná by nebylo na škodu, kdyby jeho chování mohl také posoudit odborník. Jak se na celou věc dívá vaše přítelkyně? Každý problém je vždy s výhodou řešit se všemi zúčastněnými.