Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Katka

Dobrý den preji, mam take problem ,muj 7,5 lety kluk je hodne zive dite odmala,ale ted jsme v prvni tride, je to zahul snim ,do toho jsme meli umrti vrodine a odstehovani dalsiho prislusnika rodiny,muj chlapec to velice tezko snasi,chodime i k doktorce ale zatim nam nikdo moc neporadit ,nebo nerekl neco co uz nevime.Jsem ztoho uz vkoncich a nevim obcas jak uz mam reagovat na chlapce. Nas největší problem je s kazni v druzine, ve skole se soustredenim,uz nevim co mame delat ,abychom nezacali byt na chlapce nespravedlivi. Vim ze za to z větší části nemuze je proste takovej,ale jeto tezke moc.

Odpovědi na otázku